Ο κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εκλέχτηκε για πρώτη φορά ως εκπρόσωπος της Δράμας στο Κοινοβούλιο και έγινε έτσι ο 22ος Βουλευτής που εκλέγει η Δραμινή κοινωνία από τη Μεταπολίτευση του 1974 έως σήμερα.

Ο κ. Δημήτρης Κυριαζίδης με την πρόσφατη επιτυχία έφτασε στις 5 εκλογικές αναδείξεις (Μάιος 2012, Ιούνιος 2012, Ιανουάριος του 2015 και Σεπτέμβριος του 2015 οι 4 προηγούμενες). Μάλιστα, αν ο κ. Κυριαζίδης επανεκλεγεί και στις προσεχείς δεύτερες εκλογές που πιθανότατα θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, τότε θα φτάσει στις 6 εκλογικές επιτυχίες, με την ιδιαιτερότητα ότι οι 3 από αυτές προέκυψαν με σταυρό προτίμησης και οι άλλες 3 από λίστα υποψηφίων.

Πρώτος στη λίστα με τις εκλογικές επιτυχίες στον Νομό Δράμας είναι ο Φλώρος Κωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ με 7 και ακολουθούν με 5 οι Χρήστος Αηδόνης από το ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Δαμιανός από τη Ν.Δ., Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης από τη Ν.Δ. και Δημήτρης Κυριαζίδης από τη Ν.Δ., ο οποίος στις προσεχείς εκλογές αναμένεται να φτάσει στις 6.

Αναλυτικά οι Βουλευτές του Νομού Δράμας από τη Μεταπολίτευση του 1974 έως σήμερα έχουν με αλφαβητική σειρά ως εξής (εντός παρενθέσεως ο αριθμός των εκλογικών επιτυχιών):

Χρήστος Αηδόνης (5), Κωνσταντίνος Γουνατίδης (2), Δημήτρης Γρίβας (2), Σταύρος Δαϊλάκης (3), Θόδωρος Δαμιανός (5), Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης (5), Θεόφιλος Ζαφειρόπουλος, (1) Χρήστος Καραγιαννίδης (3), Δημήτρης Κεφαλίδης (4), Χαρά Κεφαλίδου (3), Δημήτρης Κυριαζίδης (5), Φλώρος Κωνσταντίνου (7), Κωνσταντίνος Μπλούχος (1), Θεόφιλος, Ξανθόπουλος (1), Σταύρος Παπαδόπουλος (2), Ανέστης Σαατσόγλου (2), Στάθης Σαραφόπουλος (2), Νίκος Σμολοκτός (1), Αθανάσιος Ταχυρίδης (2), Μαργαρίτης Τζίμας (3), Κυριακός Χαρακίδης (1).