Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον Δοξατινό καλλιτέχνη Πασχάλη Αρβανιτίδη και την ορχήστρα του, στον αύλειο χώρο του Σχολείου στο Δοξάτο από τον Δήμο (Δοξάτου), με την ευγενική στήριξη της Raycap και προσωπικά του κ. Αποστολίδη. Παρά τις “επικίνδυνες” καιρικές συνθήκες, λόγω αστάθειας του καιρού και με μικρή καθυστέρηση στην έναρξη, ο χώρος κατακλείστηκε από εκατοντάδες Δοξατινούς και Δημότες του Δήμου για να θυμηθούν τις όμορφες εποχές της νιότης τους μέσα από τα διαχρονικά τραγούδια του συντοπίτη τους καλλιτέχνη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος κ. Θέμης Ζεκερίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Πασχάλη για την παρουσία του στο Δοξάτο και ευχήθηκε καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους χωρίς βέβαια να παραλείψει δύο βασικά πράγματα.

Το ένα ήταν μεταξύ άλλων η αναφορά προς τον καλλιτέχνη … για την απόλαυση των παιδιών του ακούγοντας τα τραγούδια του ενώ τώρα (χθες) θα έκανε και ο ίδιος ο Δήμαρχος κάτι αντίστοιχο απολαμβάνοντας το πρόγραμμα, και το δεύτερο τον οποίο επιβεβαίωσε απόλυτα το πρώτο είναι ότι το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ όπου δε δίστασε να χορέψει με συνεργάτιδες του ακούγοντας πάντα τα διαχρονικά τραγούδια του καλλιτέχνη.

Στη συνέχεια, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της Παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ κα Κυριακή Παπαζώτου, μαζί με τον Πασχάλη βγήκαν στη σκηνή και ευχαριστώντας πρωτίστως την εταιρεία Raycap και τον κ. Αποστολίδη, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία των προηγούμενων ημερών στην Αθήνα με τον Πασχάλη και έκανε αναφορά στις μνήμες που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους για το Ιστορικό και Μαρτυρικό Δοξάτο.

 

Έκπληξη για τον Πασχάλη η παρουσία εκπροσώπων συλλόγων η Πρόεδρος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δοξάτου κ Ζαφειρόπουλου Μαρία, ο  Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δοξάτου Γαλανίδου Χρύσα και η προσφορά δώρων (φωτογραφίες από νεανικότερα χρόνια οι οποίες απεικόνιζαν ανάμεσα σε άλλους νέους της εποχής τον καλλιτέχνη).

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ, σκορπώντας χαρά, ευθυμία, κέφι και κάθε άλλο συναίσθημα ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο τη βραδιά.