ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ Α. ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Δ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ

 

  • «Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει… για τον άθλιο και ανέντιμο τρόπο που ενεργεί, στην ύστατη προσπάθεια για την πολιτική του επιβίωση»
  • «Θλίβομαι για το ποιόν του ανθρώπου αυτού, που εκπροσωπεί τον Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο»

 

Με ανακοίνωσή του, την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης κάνει γνωστό ότι προσφεύγει σε ποινικά και πολιτικά δικαστήρια κατά του Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη. Ο κ. Πατακάκης, στην ανακοίνωσή του, η οποία έχει τίτλο «Ο λόγος στην Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει ότι «η ανοχή έχει τα όριά της» και προσθέτει ότι «ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης». Όπως ισχυρίζεται ο κ. Πατακάκης ο λόγος για την ενέργειά του αυτή είναι «ο άθλιος και ανέντιμος τρόπος», με τον οποίο ενεργεί ο κ. Κυριαζίδης. Μάλιστα, κάνει λόγο για «ύστατη προσπάθεια για πολιτική επιβίωση» από τον κ. Κυριαζίδη. Τέλος, ο κ. Πατακάκης εκφράζει τη θλίψη του «για το ποιόν του ανθρώπου αυτού, που εκπροσωπεί τον Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη έχει ως εξής:

Επειδή η ανοχή έχει τα όριά της, ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει ο βουλευτής της ΝΔ Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, για τον άθλιο και ανέντιμο τρόπο που ενεργεί, στην ύστατη προσπάθεια για την πολιτική του επιβίωση. Ειλικρινά, θλίβομαι για το ποιόν του ανθρώπου αυτού, που εκπροσωπεί τον Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η προαναγγελλόμενη προσφυγή στη Δικαιοσύνη από πλευράς του κ. Πατακάκη κατά του κ. Κυριαζίδη είναι μια νέα εξέλιξη σε μια υπόθεση που ταλανίζει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την τοπική κοινωνία. Αν και η υπόθεση φαίνεται να έχει προσωπικά χαρακτηριστικά, από πλευράς του Βουλευτή Ν.Δ. διατυπώνεται η άποψη ότι δεν υπάρχει προσωπική κόντρα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται πλέον οι επόμενες εξελίξεις, οι οποίες λαμβάνουν και δικαστικό υπόβαθρο, ενώ μένει να φανεί και αν θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς κ. Κυριαζίδη.