Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν προσπαθεί μόνο αγωνιστικά να ξεπερνάει τα εμπόδια, αλλά και προπονητικά, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ταλαιπωρείται από μία θλάση που τον έχει αφήσει πίσω στις προπονήσεις.

«Συνεχίζω στη Δράμα τις προπονήσεις, αφού ο τραυματισμός μου δεν μου έχει επιτρέψει να πραγματοποιήσω κάποια προετοιμασία σε άλλο μέρος, όπως συνήθιζα και επιπλέον υπάρχουν δυσκολίες λόγω της πανδημίας του Covid-19. Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Καβάλα έτρεξα στα 110μ. εμπόδια και έκανα 13.83 που με άφησε ικανοποιημένο, σε σχέση με τις προπονήσεις που είχα κάνει”, δηλώνει αρχικά ο Κώστας Δουβαλίδης και συνεχίζει:

Όμως συνεχίζονται οι πόνοι και προσπαθώ τώρα με θεραπείες να το ξεπεράσω. Είναι μεγάλη και δύσκολη σεζόν και χρειάζεται υπομονή. Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και αν πάνε όλα καλά προς τα τέλη Ιουνίου να δω αν είμαι σε καλή κατάσταση για να τρέξω. Δύσκολα θα προλάβω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές. Πάντως, χρειάζομαι κούρσες ώστε να φθάσω σε υψηλό επίπεδο, γιατί δεν μπορώ διαφορετικά να είμαι σε θέση να διεκδικήσω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε στο Sportime ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

O 34χρονος εμποδιστής είχε μια καλή σεζόν στον κλειστό τρέχοντας στα 60μ. εμπόδια σε 7.67, όμως ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν. Έκτοτε ταλαιπωρείται από το πόδι του.

Πηγή: sportime.gr