Το ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας θεατρικό έργο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» παρουσιάζει στο Βαφοπούλειο Θέατρο της Θεσσαλονίκης η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη.

Το έργο έγραψε, σκηνοθέτησε και ερμηνεύει η ίδια η ηθοποιός. Παρουσιάζεται για 2η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο της και μέσα από μια μοναδική ερμηνεία, διανθισμένη με τραγούδια από την ίδια χωρίς συνοδεία, συγκινεί και ζωντανεύει τη φαντασία των θεατών.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις. Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 8 μ.μ. και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 μ.μ.

Ο μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» είναι ένας ύμνος στην Μητρότητα και την τέχνη της Μουσικής. Ύμνος στους μεγάλους καλλιτέχνες της κλασσικής Μουσικής. Τέχνης χωρίς σύνορα. Γράφτηκε τον Ιούνιο του 2018 από την ίδια την ηθοποιό, με την ευκαιρία της βράβευσης της από τον Δήμο Δράμας και την Ένωση Κυριών Δράμας για την συμπλήρωση των 40 χρόνων της στο Θέατρο. Μονόλογος αφιερωμένος στους μεγάλους δασκάλους όλων των τεχνών. Κυρίως όμως στους Ηθοποιούς – Δασκάλους, θεμέλιο του Εθνικού μας Θεάτρου, του Θεάτρου Τέχνης και του λεγόμενου Ελεύθερου Θεάτρου, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την εισβολή της τηλεόρασης και της εικόνας. Του ραδιοφώνου που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει και να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα. Ένας ύμνος λοιπόν στη μητρότητα, την τέχνη και τη φαντασία.

Γενική είσοδος 10 ευρώ. Κρατήσεις-πληροφορίες 6939837638 και στο Βαφοπούλειο κάθε μέρα 11.00 -13.00 & 17.00-20.00.