Με δήλωσή του στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο Eurobasket 2022 με την Εθνική Ανδρών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προανήγγειλε πριν από μερικές ημέρες μέσω social media ότι θα ενισχύσει την Εθνική Ανδρών στο Eurobasket 2022. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ήρθε η επιβεβαίωση και από τα πλέον επίσημα χείλη: Αυτά του Βαγγέλη Λιόλιου.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε ότι ο Γιάννης πράγματι θα ενισχύσει την Εθνική, κάτι που είναι θεμελιώδες για να είναι όλοι στην Ελλάδα μία γροθιά.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε για το θέμα: “Ο Γιάννης υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε. Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος εμμέσως. Θα είναι τον Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους που ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε μία γροθιά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην διοργάνωση”.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 3ο Όμιλο – που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο – και θα έχει αντιπάλους στην πρώτη φάση την Ιταλία, την Εσθονία, την Κροατία, την Ουκρανία και την Αγγλία.

Πηγή: news247.gr