Στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της Δράμας, βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αχιλλέα Τσακμάκη, ο οποίος διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην περιοχή. Η συνάντηση έγινε με αφορμή τις εργασίες που γίνονται κατά μήκος της οδού Βενιζέλου από τη ΔΕΔΑ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Κύρτσης, εκπρόσωπος της ΔΕΔΑ. καθώς και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πλήττονται από το κλείσιμο του δρόμου. λόγω των έργων για το φυσικό αέριο, και οι οποίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό και τα παράπονά τους, μια και απαγορεύεται η διέλευση αυτοκινήτων σε όλο το μήκος της αγοράς.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκφράζοντας τη στήριξή του στον επιχειρηματικό κόσμο της Βενιζέλου, πρότεινε τη λύση του τμηματικού κλεισίματος του δρόμου, μόνο στα σημεία που γίνονται κάθε φορά οι εργασίες, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα καταστήματα στο υπόλοιπο τμήμα της οδού. Σε κάθε περίπτωση, δεσμεύθηκε να παρακολουθεί τις εξελίξεις.