Σε συνέχεια των κρίσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου από το Ανώτατο και το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, γίνεται γνωστό ότι ο Δραμινός Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης αναλαμβάνει Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Δαδούδης μέχρι πρότινος ήταν Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Διοικητής και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

Τη θέση του κ. Δαδούδη στη Διοίκηση της Πυροσβεστικής στην Α.Μ.Θ. αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έβρου Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο οποίος προήχθη σε Αρχιπύραρχο.

 

Το βιογραφικό του Κ. Δαδούδη

Ο Κωνσταντίνος Δαδούδης είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1991 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 1999 με το βαθμό του Ανθυποπυραγού.
Είναι πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Ανθρωπιστικών Σπουδών». Το 2013 αποφοίτησε από την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα.
Υπηρέτησε μεταξύ άλλων στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης, στον Πυροσβεστικό Λιμενικό Σταθμό Καβάλας, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος ως Τμηματάρχης στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως Διευθυντής της Επιτελικής Μονάδος, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Δράμας, Ξάνθης και Καβάλας ως Διοικητής των παραπάνω Υπηρεσιών, καθώς και ως Διοικητής στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.