«ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ» ΔΡΑΜΑΣ

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» με τα μάτια ανοιχτά στα μηνύματα και τις προκλήσεις της εποχής διοργανώνει μια ολοκαίνουρια δράση με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Πρόκειται για ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς, ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα:https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 20/12/2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Τοιχοθεραπεία με ομιλήτρια την κ. Σαββίνα Μαυρίδου, ψυχολόγο του Α.Π.Θ. και θέμα συζήτησης: «Διαχείριση άγχους σε καταστάσεις κρίσεων». Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ συγκινητική μιας και άγγιξε το ανώτατο όριο των συμμετεχόντων που δεχόταν η πλατφόρμα και μας έδωσε το κίνητρο να το αυξήσουμε για τις επόμενες Τοιχοθεραπείες έως και 500 συμμετέχοντες. Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε προβληματισμούς και προπαντώς πήραμε δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες καταστάσεις άγχους που βιώνουμε όλοι αυτόν τον καιρό.

Η δεύτερη Τοιχοθεραπεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στις 18.00 με θέμα: «Κάνοντας ειρήνη με τον εαυτό μας στα δύσκολα» με ομιλητή τον κ. Δημήτριο Φλαμούρη, Coach Θετικής Ψυχολογίας – Συγγραφέα και Μαθηματικό.

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την ενεργό συμμετοχή σας στη διαδικτυακή δράση του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» και με διάθεση για ενημέρωση, συζήτηση και προβληματισμό ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τοιχοθεραπεία!

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας