Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου στo πάρκο Αγίας Βαρβάρας

 

Ο Δήμος Δράμας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αναγκαιότητα για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τη μείωση των αποβλήτων και την επαναχρησιμοποίηση, οργανώνει ειδική περιβαλλοντική δράση στον Δήμο σε συνεργασία με τη δημοτική πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen.gr/drama.

Οι πολίτες που θα λάβουν μέρος στη δράση καλούνται να προσφέρουν είδη που δεν χρειάζονται πλέον όπως ενδύματα, υποδήματα, βιβλία και ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές που θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου από τις 17.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στo πάρκο Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος μέσω της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen:

  • θα ενημερώσει τους δημότες για θέματα πρόληψης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης
  • θα επιβραβεύσει όσους δημότες θα προσφέρουν είδη για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με κουπόνι επιβράβευσής 150 πόντων, το οποίο δύναται να εξαργυρώσουν σε εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμος Δράμας καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος στην περιβαλλοντική δράση και να γίνουν μέρος της προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία!