Τους οκτώ πρώτους υποψήφιους, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Η σχετική συνέντευξη τύπου δόθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ».

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» είναι οι:

-Θένια Βασιλειάδου, Οικονομολόγος, Λογίστρια, Πρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Κ. Νευροκοπίου «Αλέξανδρος Υψηλάντης»

-Χρήστος Γκόντιας, Αγρότης, Συνδικαλιστής

-Χρήστος Κιοσσές, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δόξας Δράμας

-Μανώλης Μπαλαντινάκης, Χοροδιδάσκαλος παραδοσιακού χορού, Προπονητής ποδοσφαίρου

-Μιχάλης Μουρβετίδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Καθηγητής Μουσικής, πρ. Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας, Πρόεδρος Συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Χωριστής

-Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Ιατρός Γ.Ν. Δράμας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας, πρ. Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Υπηρεσίας, πρ. Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας

-Αργύρης Πατακάκης, Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας

-Νίκος Τσαύλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρ. Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ, Πρόεδρος Σωματείου Δασεργατών Δράμας

«Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρειά μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών»

Πριν την ανακοίνωση των ονομάτων, ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, στις δηλώσεις του, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα, ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας.

Η παράταξή μας από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο και αυτός είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η πρόοδος και η ευημερία του. Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, που όλες μαζί συνιστούν το πρόγραμμά μας που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων διακινούν ανυπόστατες φημολογίες, αλλά δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν σε κουτσομπολιά και κουβέντες καφενείου. Η δική μου απάντηση – η δική μας απάντηση είναι η προσήλωση στον στόχο και την πορεία μας η οποία θα είναι νικηφόρα χάρη στη στήριξη όλων υμών.

Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρειά μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών.

Από δω από τη Δράμα, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρειά μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστώ και καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη της παράταξής μας, αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε».

Όπως έγινε γνωστό, οι ανακοινώσεις υποψηφίων από την «Περιφερειακή Σύνθεση» ανά Περιφερειακή Ενότητα θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από δω και στο εξής.