ΕΝΩ Η ΕΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ

 

  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Κάνουμε πράξη την εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά
  • Η κατάρτιση των ομίλων από την ΕΠΟ θα κρίνει πολλά

 

Φεύγει και το α’ δεκαήμερο του Οκτωβρίου και στο ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο (εκτός Super League 10 η έναρξη των πρωταθλημάτων καθυστερεί, αφού ο προγραμματισμός και η αξιοπιστία αναζητούν εφαρμογή. Ίδωμεν.

Μετά τη νίκη με 2-0 επί του Θερμαϊκού και τη νέα θετική εμφάνιση των νέων παιδιών, οι προσδοκίες και οι ελπίδες ότι υπάρχει και ΑΥΡΙΟ στη Δόξα γίνεται πεποίθηση. Τα νέα παιδιά, Μπεζυρτζής (γκολκίπερ), Ρούτσης (χαφ), Θεοδοσιάδης (αμυντικός), Χατζηδημητρίου (18 ετών, επιθετικός), Ιορδανίδης, Κυριακίδης (φορ) και Σουβλέρης πήραν χρόνο και παραστάσεις στον αγώνα με τον Θερμαϊκό και έστειλαν μήνυμα ότι το μέλλον είναι εδώ.

 

Κ. Κετσιεμενίδης: Πράξη η εμπιστοσύνη στα δραμινά ταλέντα

 

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» μίλησε ο νέος προπονητής της Δόξας κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης και δήλωσε: «Κάνουμε πράξη με εμπιστοσύνη στην ανάδειξη των νέων παιδιών και περιμένουμε όλοι οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια».

Το ζητούμενο πάντα θα είναι η διάρκεια και η ηρεμία και εδώ η διοικητική – οικονομική ανταπόκριση και συνέπεια είναι κομβική. Ο «μουδιασμένος» φίλαθλος κόσμος καλείται να αφουγκρασθεί το νέο εγχείρημα που έχει ως βάση τον απλό φίλαθλο και μόνο.