ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-12-2021 (15.00) Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΝΕΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΔΟΞΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ

  •  Δόξα ώρα μηδέν αγωνιστικά, διοικητικά, υπαρξιακά
  •  Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Να βγάλουμε αντίδραση
  •  Η νέα ήττα από την ομάδα του οικισμού Πλαγιά Κιλκίς στον πάνθεον των προσβλητικών αποτελεσμάτων
  •  Η παραίτηση του Προέδρου Δ. Δεβρίκη οδηγεί σε πιθανές εκλογές στον Γ.Σ. Δόξα
  •  Η. Πατσιούρας (νομικός, αναπλ. μέλος Γ.Σ. Δόξα): Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας – αξιοπρέπειας
  •  Κ. Κετσεμενίδης (προπονητής Νέστου): Αναζητούν οι ομάδες τα βήματά τους

 

Με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες συγκομιδή, ο τοπικός και γηπεδούχος Νέστος Χρυσούπολης υποδέχεται την ιστορική Δόξα και με δεδομένο ότι από τις 12 ομάδες υποβιβάζονται οι 5, το παιχνίδι είναι κομβικό και καθοριστικό και για τις δύο ομάδες.

Μετά ήττα – κόλαφο από την ομάδα του οικισμού Πλαγιά των 300 κατοίκων στο Κιλκίς, στη Δόξα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και ο προπονητής κ. Σπύρος Φιλίππου ζητά από τους παίχτες να βγάλουν αντίδραση.

Ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης κ. Κυριάκος Κετσεμενίδης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ότι η βαθμολογική θέση των ομάδων δεν είναι αληθινή και οι δύο ομάδες αναζητούν τα βήματά τους.

Ντέρμπι ουραγών λέει ο πίνακας και οι απαιτήσεις της κατηγορίας με τα δεδομένα να είναι αυστηρά, καθιστούν το τρίποντο μονόδρομο για τη Δόξα…

 

 

Προς εκλογές ο Γ.Σ. Δόξα

 

Εκλογικές διεργασίες έφερε η παραίτηση του Προέδρου του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρη Δεβρίκη και είναι μονόδρομος η εκλογή νέου Δ.Σ. με κύρια ευθύνη την τύχη της ομάδας, χωρίς την «πατέντα» Διοικούσας και σχετικών.