Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» παραμένει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συνεχίσει εκεί τη νοσηλεία του για προληπτικούς λόγους, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για τρία 24ωρα.

Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Παράλληλα, η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το απόγευμα της Δευτέρας, εκδόθηκε από το νοσοκομείο η παρακάτω ανακοίνωση για την κατάσταση του κ.Χαρδαλιά:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει υποστεί έμφραγμα κατά το παρελθόν και ενώ τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό.

Ευχές από κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, κατά τη χθεσινή έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε για τις φωτιές, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έστειλαν και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Πηγή: cnn.gr