Η ΗΤΤΑ «ΞΥΡΑΦΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ – ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΥΠΝΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 

 

  • Κ. Ανυφαντάκης: Σίγουρα απολογούμαστε, η ομάδα θέλει τον χρόνο της για ρυθμό και ομοιογένεια
  • Ψυχρολουσία στις τάξεις των φιλάθλων η ήττα και ο τρόπος που ήρθε από τον Καραϊσκάκη
  • Α. Κόντης: Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, δουλειά τώρα, τίποτε άλλο
  • Κοντά σε συμβόλαιο με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

 

Η πρεμιέρα έκρυβε για τους Μαυραετούς μια σκληρή πραγματικότητα και η «προσγείωση» ήταν με «αναταράξεις» αφού η εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον Καραϊσκάκη, μια ομάδα με ίδιους στόχους, έφερε σεισμικές δονήσεις.

Πού πάμε; Μπορούμε; Γιατί; Όλα αυτά τα ερωτήματα έχουν, με βάση τα ισχύοντα στη χώρα μας περί ποδοσφαίρου, μια προσέγγιση, που λέει το αυτονόητο. Δεν ξεκινάς 16 Αυγούστου να συγκροτήσεις μια ομάδα για να συμμετάσχει στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. Είναι ερασιτεχνισμός!!!

Η πραγματικότητα είναι αυτή, τα δεδομένα τα οικονομικά έχουν μια ρεαλιστική προσέγγιση, οπότε οι συντελεστές – ποδοσφαιριστές – προπονητές πρέπει να λειτουργήσουν με το παρά πάνω.

 

Κοντή γιορτή

 

Την Κυριακή η ομάδα θα βρεθεί αντίπαλος της Καλαμαριάς, όπου εκεί τα αρνητικά δεδομένα είναι οριακά έως τραγικά, καθώς ο οικονομικός κλοιός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε βρόγχος.

Ήδη ο προπονητής των Μαυραετών κ. Ανυφαντάκης έχει τονίσει στους παίκτες ότι δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα, η νίκη είναι φάρμακο και ηρεμιστικό. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση, αφού η ήττα των γηπεδούχων από τα Χανιά με 0-4 και η αφαίρεση 6 βαθμών λόγω πλαστής ενημερότητας είναι η αρχή μιας χρονιάς πιθανόν καταστροφικής.

Στην Καλαμαριά θα βρεθούν και πάρα πολλοί φίλαθλοι της Δόξας που αναμένεται να βοηθήσουν τους παίκτες.

 

Κοντά σε συμφωνία με ΕΡΤ

 

Τα δεδομένα δείχνουν ότι επέρχεται οικονομική συμφωνία ΕΡΤ και Super League για τα τηλεοπτικά συμβόλαια με 450.000 ευρώ πιθανή απολαβή για κάθε ΠΑΕ.