ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η HANDBALL PREMIER

 

 

Μετά από διακοπή 2 εβδομάδων, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Handball Premier, με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Ο Bianco Monte Δράμα 1986 αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 17.00. Πρόκειται σαφώς για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει στόχο την είσοδο στην 4αδα. Η Δραμινή ομάδα μέσα από το παιχνίδι θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό, καθώς ακολουθούν 2 παιχνίδια με αντιπάλους στα μέτρα των παιχτών του Σάκη Βαλαβάνη, απέναντι σε Φαίακα Κέρκυρας (εντός) και Άρη Νικαίας (εκτός) για την 6η και 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Ο Bianco Monte Δράμα 1986 με 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια βρίσκεται εντός 8αδας και εντός του στόχου για ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή, όταν και είχε τερματίσει στην 8η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία αγωνιστική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Δραμινή ομάδα είχε πετύχει σπουδαία εντός έδρας νίκη με 30-26 απέναντι στην Πυλαία, μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με τον Bianco Monte Δράμα 1986.

Εντωμεταξύ, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε ότι από την 5η αγωνιστική της Handball Premier η οποία διεξάγεται αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ των αγώνων του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί είναι το ΑΕΚ- Διομήδης Άργους, την προσεχή Δευτέρα στις 20:30

Από εκεί και πέρα η Ο.Χ.Ε. βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δημόσια Τηλεόραση αναφορικά με την ημέρα και ώρα των τηλεοπτικών αγώνων και σύντομα θα ανακοινωθεί και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου.