ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΛΟΓΩ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΕΪΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 12-01-2020, ΩΡΑ 15.00)

 

 

  • Κ. Ανυφαντάκης (προπονητής Δόξας): Δεν παίρνουμε ό,τι μας αξίζει. Οι ολιγωρίες μας κοστίζουν
  • Χθες αναμενόταν να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των νέων μικρομετόχων – Αβεβαιότητα για την πορεία της ΠΑΕ – Αναζητείται η επόμενη μέρα
  • Ο απολογισμός του α’ γύρου αδικεί την προσπάθεια και την εικόνα. Χωρίς διοικητική ασπίδα τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας το πρώτο «αντίτιμο»

 

Το τέλος του α’ γύρου γράφτηκε την Δευτέρα 6-1-2020 στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων και έχει τις δικές του αναγνώσεις.

Αγωνιστικά: Χάθηκε μια αναμέτρηση με δύο λάθη που «πληρώθηκαν» ακριβά.

Διαιτητικά: Το εμφανέστατο –το είδε όλη η Ελλάδα λόγω ΕΡΤ- πέναλτι εις βάρος των Χανίων ΔΕΝ καταλογίστηκε.

Εξωαγωνιστικά: Η ομάδα επέστρεψε μετά από πενθήμερη παραμονή στα Χανιά λόγω της επιλογής μετάβασης ακτοπλοϊκά, κάτι που αποτυπώνει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει πλέον στην ΠΑΕ.

 

Γενική Συνέλευση μικρομετόχων

 

Το S.O.S. για το αύριο της ΠΑΕ αναμενόταν να αποτυπωθεί κατά την χθεσινή πρώτη Γενική Συνέλευση των νέων μικρομετόχων. Η αποχώρηση του κ. Μπύρου μεσούσης της περιόδου καθιστά πλέον την λειτουργία της ΠΑΕ μονοδιάστατη προς αποφυγή οικονομικού «κενού» – ανοίγματος.

 

Κυριακή στην Άρτα

 

Η έναρξη του β’ γύρου ξαναβρίσκει τους Μαυραετούς να αγωνίζονται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Άρτα, όπου φιλοξενείται από τον Καραϊσκάκη, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, έναντι 13 της 10ης Δόξας.

Έχουν πολλούς λόγους οι παίκτες της Δόξας να επιβληθούν των αντιπάλων, πέρα της ρεβάνς του 2-3 της πρεμιέρας. Και είναι αγωνιστικοί – ηθικοί, αφού η ήττα στα Χανιά, έτσι όπως ήρθε, άφησε πικρίες και ερωτηματικά και ένα γιατί.

Με κόσμο κοντά της θα ταξιδέψει η ομάδα, αφού οι φίλαθλοι προγραμματίζουν μετάβαση στην Άρτα.