Πρεμιέρα σήμερα για το νέο καθημερινό μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «House of Fame La Academia» και ανάμεσα στους 17 παίκτες-σπουδαστές είναι και μια συμμετέχουσα, η οποία συνδέεται με τη Δράμα.

Ο λόγος για την Χρύσα Μαλακόζη, η οποία κατάγεται από την Καβάλα, αλλά ξεκίνησε να δουλεύει ως τραγουδίστρια σε ένα μαγαζί στη Δράμα.

Αναλυτικά στο βιογραφικό της αναφέρονται τα εξής:

Είναι 29 χρόνων και είναι από την Καβάλα. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στην Καστοριά, αλλά την κέρδισε προσωρινά η κομμωτική. Εργάστηκε ως hairstylist σε τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της και το τραγούδι. Με ένα μικρό ψεματάκι. Προσποιήθηκε ότι είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια για να πείσει έναν επιχειρηματία να την προσλάβει. Στην πραγματικότητα, δεν είχε ανεβεί ποτέ σε σκηνή. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί στη Δράμα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι κοινωνική, με χιούμορ και πιστεύει πως το House Of Fame είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη. Αγαπημένο της ρεπερτόριο τα λαϊκά και τα έντεχνα. Δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο και στο ενδεχόμενο ενός φλερτ μέσα στο σπίτι, λέει: «Να με φλερτάρουν, ναι. Να φλερτάρω όχι!»

Όσον αφορά το καθημερινό μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, τέσσερις προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν έναν ρόλο διαφορετικό: Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος παίρνουν θέση για πρώτη φορά μαζί στην κριτική επιτροπή του «House of Fame L’ Academia», ενώ τον ρόλο – πρόκληση στην παρουσίαση αναλαμβάνει για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα.

Στα lives του show, οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη.

Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν για το μέλλον των φοιτητών στην κορυφαία μουσική ακαδημία.