ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ – ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ… ΙΡΑΝΟΥΣ – ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

 

 

  • Καταβολές δώρων από ΠΑΕ – Αγώνας για περιορισμό του διαχειριστικού οικονομικού ανοίγματος
  • 13/7/2020 Γενική Συνέλευση στον Γ.Σ. Δόξα με το βλέμμα στις εξελίξεις της ΠΑΕ
  • Αποφάσεις ΕΠΟ για μορφή κατηγοριών και δεδομένα
  • «Αποχαιρέτησε» και η Κ19

 

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα με την έλευση του μήνα Ιουλίου, η διοικητική – μετοχική αβεβαιότητα για την ΠΑΕ Δόξα είναι μια «θηλιά» και ο χρόνος σημείο τριβής. Η ΠΑΕ Δόξα αναζητά τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να διαχειριστούν τα δεδομένα και τα ζητούμενα τόσο της Super League 2 κατηγορίας όπου ανήκει η Δόξα όσο δε και τις προσδοκίες των φιλάθλων.

Η έλευση του κορωνοϊού ήταν και είναι ανατρεπτική σε όλο το φάσμα της κοινωνίας. Έτσι και στο ποδόσφαιρο οι ανατροπές είναι σεισμικές.

 

Κούρασε…

 

Παράδοση έχει καταντήσει το καλοκαιρινό σήριαλ για την ΠΑΕ Δόξα με την αναβλητικότητα και αβεβαιότητα του σχεδιασμού και του προγραμματισμού. Φέτος η απουσία διοίκησης έως τώρα ακουμπά την υπαρξιακή της μορφή. Πώς, με ποιους και πότε; Είναι ερωτήματα που πρέπει έως 15/7/2020 να προσωποποιηθούν για τους Μαυραετούς, καθώς κάθε χρονική υστέρηση θα είναι αποτρεπτική για μια αγωνιστική παρουσία και μορφή.

 

Τέλος και η Κ19

 

Με μια σεμνή τελετή έληξε και η φετινή παρουσία της Κ19 της ΠΑΕ και όλοι πλέον αναμένουν τα νέα δεδομένα.

 

Γενική Συνέλευση Ερασιτέχνη

 

Στις 13/7/2020 προγραμματίζει Γενική Συνέλευση ο Γ.Σ. Δόξα για τα θέματα του Ερασιτέχνη, αλλά και με αγωνία για τα «καυτά» διοικητικά της ΠΑΕ.