Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από την ευρεία ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση ενός κύκλου διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Η δωδέκατη «Τοιχοθεραπεία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 18:00 και με θέμα: «Ας με αγαπήσω, λοιπόν» με ομιλήτρια την κα Τσιρίδου- Ωραιοπούλου Κική, Γραφολόγο, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Μεταφράστρια, Σεναριογράφο. Στην παραπάνω «Τοιχοθεραπεία» συζητήσαμε για το πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να συμφιλιωθούμε με αυτόν με στόχο να κρατάμε μακριά μας ό,τι μας υποτιμά και μας υποβαθμίζει, αλλά και να πραγματοποιήσουμε όσα θεωρούσαμε αδύνατα μέχρι τώρα.

Η δέκατη τρίτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 στις 18:00 με θέμα: «Προσωπική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση» με ομιλήτρια την κα Νάνσυ Μαλλέρου, Business and Life Coach.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κυριακάτικη απογευματινή «Τοιχοθεραπεία» με μια εξαιρετικά έμπειρη στο είδος της ομιλήτρια, που μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Η κορυφαία Business & Life Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία και είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών.

H Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει μαθήματα Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. Of Continuous Education. Εξαιρετικά έμπειρη Coach, έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει τη μεθοδολογία της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε από το Women Economic Forum το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World For All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας