ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «POTEMKIN CONSULTING LTD» ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ. ΠΑΤΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

 

  • Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ιδιοκτησιακό
  • Η πρώτη δήλωση, αποκλειστικά στην «Εργασία… συν», του νέου υποψήφιου μεγαλομετόχου Χαράλαμπου Πάτση
  • Ο προγραμματισμός – σχεδιασμός τώρα απαιτούν συγκρότηση ικανού ρόστερ
  • Βουτιά στα βαθιά για τον Άκη Ιωακείμ η θέση του προπονητή

 

Το παζλ για την περίοδο 2020-2021 για την ΠΑΕ Δόξα αποκτά πλέον προσωποποιημένη οντότητα, αφού έγινα γνωστά τόσο η εταιρεία που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο όσο και τα πρόσωπα που θα έχουν ρόλο.

Η επενδυτική εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd» με έδρα την Κύπρο είναι η ενδιαφερόμενη εταιρεία που με τη διάθεση εφεξής του ποσού για χρηματοδότηση της λειτουργίας της ΠΑΕ μέσω της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα αποκτήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο.

 

Χ. Πάτσης στην «Εργασία… συν»: «Θα ιδωθούμε σύντομα»

 

Τα ηνία κινεί ο Κύπριος κ. Χαράλαμπος Πάτσης, ο οποίος έκανε την πρώτη του δήλωση σε ελληνικό μέσο, μιλώντας στην «Εργασία… συν». Ο κ. Πάτσης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Θα ιδωθούμε σύντομα». Απαντώντας στην ευχή της εφημερίδας για καλή επιτυχία στα σχέδια του, ο κ. Πάτσης σημείωσε: «Είναι τα σχέδια ΜΑΣ. Όλου του κόσμου της Δράμας».

Προάγγελος της γνωστοποίησης εταιρείας και προσώπου ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τη νέα ιδιοκτησία στην οποία αναφέρονταν τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, επήλθε τελική συμφωνία, για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, με την κυπριακή εταιρεία “Potemkin Consulting Ltd”, συμφερόντων του κ. Χαράλαμπου Πάτση.

Ο κ. Πάτσης δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

Παρόλο που η διαδικασία αυτή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κ. Πάτσης με τους εδώ συνεργάτες του έχουν ήδη σιγά-σιγά αρχίσει να αναλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ΠΑΕ, τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη μας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην “Potemkin Consulting Ltd”.

Ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιστορικής μας ομάδας και το όραμά του όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας».

 

Βουτιά στα βαθιά για Ιωακείμ η Δόξα

 

Υπήρξε από τους γνωστούς ποδοσφαιριστές της Κύπρου ο Άκης Ιωακείμ που εδώ και μέρες είναι στη Δράμα μαζί με το νέο Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Μαυρομμάτη, έχοντας επιληφθεί των θεμάτων της ΠΑΕ.

Με 5 παίκτες στο ρόστερ σήμερα και άλλους 7 υπό διαπραγμάτευση – οριστικοποίηση από το περσινό έμψυχο δυναμικό, η Δόξα καλείται να αποκτήσει τουλάχιστον 10-12 νέα αποκτήματα που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Έτσι ο αγωνιστικός σχεδιασμός – προγραμματισμός πρέπει να προσωποποιηθεί με νέες μεταγραφές, κάτι που είναι μονόδρομος.

Ο πάγκος της Δόξας έχει απαιτήσεις, γεγονός που το διαισθάνεται και ο νέος προπονητής κ. Ιωακείμ. Η όποια απειρία για την ελληνική πραγματικότητα πρέπει να ξεπερασθεί από την ανταπόκριση του νέου προπονητή και του επιτελείου του.