Στα Ιωάννινα για την ενημερωτική δράση γύρω από τα έργα και τις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου, παραβρέθηκαν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθης Γιαννακίδης και η Ειδική Γραμματέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ κ. Ευγενία Φωτονιάτα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό χώρο «Δημ. Χατζής» της πόλης των Ιωαννίνων, ο Υφυπουργός κ. Στάθης Γιαννακίδης εξήγγειλε την επόμενη Πρόσκληση του προγράμματος, η οποία θα αφορά σε έργα ενεργειακής αναβάθμισης για κτίρια Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και φοιτητικών εστιών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Η Ειδική Γραμματέας Ευγενία Φωτονιάτα, στο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη ανάμεσα στις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, ως ιδιαίτερα σημαντικό στόχο καθώς και στα επιμέρους τεχνικά στοιχεία του Ε.Π.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, Δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑ και των δικαιούχων του επιχειρησιακού προγράμματος.