ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

 

 

Η εναρκτήρια παράσταση του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων, η «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, δεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιουλίου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, και μεταφέρθηκε για τις 9 Αυγούστου στον ίδιο χώρο.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής «5η Εποχή Τέχνης» αναφέρονται τα εξής:

«Η  5η ΕΠΟΧΗ ενημερώνει πως η αναβληθείσα  παράσταση της ΗΛΕΚΤΡΑΣ του Ευριπίδη, θα δοθεί τελικά τις 9 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Παρά το γεγονός πως ανακοινώθηκε σε συνεργασία με την διεύθυνση του Φεστιβάλ  Φιλίππων η 11η Ιουλίου, ως εναλλακτική ημερομηνία, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει παράσταση στη Θεσσαλονίκη που εκ των υστέρων διαπιστώσαμε πως είναι sold out και επομένως η όποια αλλαγή θα δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα.

Έτσι η μοναδική ημερομηνία που απομένει είναι η 9η Αυγούστου, μετά από αλλαγές που γίνονται σε άλλες προγραμματισμένες παραστάσεις (Μυτιλήνη) προκειμένου να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων το οποίο θεωρούμε κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό στη χώρα.

Ζητάμε συγγνώμη για την “παρεξήγηση” και αναστάτωση που προκαλέσαμε στη λειτουργία του Φεστιβάλ και στο κοινό.

Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το Φεστιβάλ Φιλίππων δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε παράσταση της Ηλέκτρας ή να τα εξαργυρώσουν στα ταμεία όπου τα προμηθεύτηκαν.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Φεστιβάλ Φιλίππων».