Σε εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, διεργασίες για τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης στο Δήμο Δράμας, η οποία ουσιαστικά θα αποτελεί ανασύσταση της ιστορικής παράταξης «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα».

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει η ergasia-press.gr, μια ομάδα περί τα 20 άτομα έχει ξεκινήσει ήδη να δραστηριοποιείται για να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Άλλωστε, όλα τα εμπλεκόμενα στην προσπάθεια πρόσωπα, αν και παρακολουθούν τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις, όντας ενεργοί πολίτες, ουδέποτε στο παρελθόν είχαν θέσει υποψηφιότητα.

Η ομάδα ήδη έχει αρχίσει τη χαρτογράφηση των προβλημάτων ανά γειτονιά, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα στέρεο πρόγραμμα, το οποίο θα καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της πόλης της Δράμας, αλλά και των κοινοτήτων του Δήμου, και το οποίο θα τεθεί στην κρίση των Δραμινών στις εκλογές. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη και διεργασίες για την ενίσχυση του αρχικού πυρήνα της ομάδας με αξιόλογα πρόσωπα, τα οποία θα ενισχύσουν τον ήδη υπάρχοντα κορμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα… αποκαλυπτήρια του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος αναμένονται να γίνουν την επόμενη χρονιά, με δυναμική εμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό της πόλης.