ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Την Παρασκευή 13-12-2019 το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού/Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: «Επικοινωνία – Διαχείριση Συγκρούσεων στον τομέα Υγείας και Πρόνοιας» στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Συμμετείχαν πενήντα εννέα στελέχη των κέντρων κοινότητας καθώς και εργαζόμενοι φορέων-υπηρεσιών που δήλωσαν συμμετοχή, κι εργάζονται στον τομέα υγείας και πρόνοιας τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε επίπεδο νομού. Βασικός στόχος της ημερίδας ήταν οι συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές και πρακτικά εργαλεία για την αποφυγή συγκρούσεων και κατ’ επέκταση την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Όλα τα στελέχη ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση της κεντρικής εισηγήτριας κ. Κατερίνας Χατζηδημητρίου (Οικονομολόγος – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, Msc Α.Π.Θ Εξειδίκευση στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων), την οποία ευχαριστούμαι για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης και στέλεχος της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Έλλη Ζουμπουλίδου.

 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων

Αλέξανδρος Παναγιωτίδης