ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (Δ.Ε.Ε.Π.) ΔΡΑΜΑΣ

Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Το επιδημιολογικό φορτίο στη Δράμα υπήρξε, δυστυχώς, αρκετά υψηλό. Το Γενικό Νοσοκομείο μας, άντεξε και αντέχει στην πίεση που παρουσιάστηκε. Ήταν καθοριστική γι’ αυτό, η ενίσχυσή του σε επιστημονικό προσωπικό αλλά και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό κατά τους τελευταίους 8 μήνες.

Είναι σημαντικό για τη θετική εξέλιξη του πανδημικού φαινομένου στον τόπο μας να πάψουν ορισμένοι λαλίστατοι να μπαίνουν στον πειρασμό της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της επιδημιολογικής πίεσης. Να πάψουν να φωνασκούν άσκοπα και χωρίς λόγο.

Με σεβασμό και διάθεση συμπαράστασης προς τους μεγάλους αγωνιστές των ημερών, που δεν είναι άλλοι από τους υγειονομικούς μας, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, κάνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας για αυστηρή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και το πιεζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Τηρούμε τα μέτρα επιμελώς!

Αποφεύγουμε κάθε άσκοπη μετακίνηση, κρατούμε αποστάσεις, φορούμε τη μάσκα μας σχολαστικά και φροντίζουμε να τηρούμε τους όρους υγιεινής όσο πιο σχολαστικά μπορούμε!

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας

Αλέξανδρος Γεωργιάδης