Στις 18 επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές της χώρας εντάσσεται και η Δράμα, σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Προστασίας Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημερωτικής συνέντευξης τύπου που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η Δράμα είναι η δεύτερη πιο επιβαρυμένη περιοχή της χώρας, σύμφωνα με το επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων 14 ημερών, μετά την Πέλλα.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, σημείωσε: “Ορισμένες περιοχές της χώρας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες. Τέτοιες περιοχές και με τη σειρά του επιδημιολογικού φορτίου των τελευταίων 14 ημερών είναι οι εξής 18 σε σύνολο 74 περιοχών: Πέλλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Λάρισα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Μαγνησία, Ξάνθη, Καρδίτσα, Έβρος Καβάλα, η Ροδόπη και τα Τρίκαλα. Αυτές οι περιοχές παραμένουν με τα περισσότερα κρούσματα, ανεξάρτητα από την πορεία της καμπύλης επιδείνωσης της νόσου στην περιοχή”.