ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

 

  • Χθες ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση Κέρκυρα – Δόξα
  • Σήμερα η πρωτόδικη απόφαση για την ένσταση του Βόλου
  • Το αγωνιστικό «αύριο» θέλει πιεστικές απαντήσεις για βαθμολογική ανάταση

 

Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει εκ προοιμίου εκείνη η ομάδα που θα είναι αποδεκτή ως το ακλόνητο φαβορί, όπως πέρσι π.χ. ο Άρης, οπότε στην εκκίνηση οι διαφορές αγωνιστικές και οργανωτικές για τις ομάδες α’ ταχύτητας δεν έχουν μεγάλο χάσμα.

Μετά από 5 αγωνιστικές ημέρες υπάρχει ένα στατιστικό δείγμα που επιδέχεται ανάλυσης και αξιοποίησης για τα επιτελεία των ομάδων.

Η Δόξα με την ιστορική εκ πρώτης προσέγγισης αποδοχή και με την οικονομική σταθερότητα που παρέχει η παρουσία του κ. Μπύρου είναι στο γκρουπ των ομάδων για διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων.

Στο αγνωστικό κομμάτι η ανασταλτική παρουσία «φωνάζει» ότι υστερεί, αφού ο δείκτης «γκολ κατά» είναι επιπέδου ομάδων που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο προπονητής κ. Βεργέτης, ο οποίος έχει την πλήρη στήριξη της ιδιοκτησίας, σίγουρα έχει αντιληφθεί τα παραπάνω στοιχεία και σε αυτόν τον τομέα έχει επικεντρωθεί.

 

Κυριακή στο Αιγίνιο

 

Μετά την Κέρκυρα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας είναι αυτό της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό και εδώ αρχίζουν οι αιτιάσεις του «θέλω» και «πρέπει».

Για να μην χαθεί βαθμολογικά η επαφή με την κορυφή η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική για αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.

 

Σήμερα η πρωτόδικη απόφαση

 

Αναμένεται σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η έκδοση της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League για την υπόθεση της ένστασης στο ματς Δόξα – Βόλος. Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει και η προσφυγή στην ΕΠΟ, όποια κι αν θα είναι η πρωτόδικη ετυμηγορία.