Η ΗΤΤΑ (ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΠΕΦΕΡΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗ ΔΟΞΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΠ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

  • Στη ζώνη υποβιβασμού η Δόξα, αμηχανία στις τάξεις των φιλάθλων, «καυτός» και καθοριστικός ο Δεκέμβριος
  • Τα δεδομένα του Ομίλου με τους 5 υποβιβασμούς απαιτούν εγρήγορση και ενίσχυση
  • Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Είναι της μοίρας να το βιώσει και αυτό η Δόξα, να παλεύει για την παραμονή. Χτίζουμε το αύριο με νέα παιδιά, αξίζει να τα στηρίξουμε

 

Η βαθμολογική απεικόνιση των 6 αγωνιστικών στον 1ο Όμιλο είναι ένα ενδεικτικό και αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις 22 αγωνιστικές που έχει το πρωτάθλημα των 12 ομάδων. Η ιστορική Δόξα, ο «γίγαντας» για αυτές τις κατηγορίες, είναι σε οριακή κατάσταση και οι ευχές (μόνο) και η επίκληση της ιστορικότητας δεν αρκούν.

Μια ομάδα που συγκροτήθηκε στο και πέντε, μόνο με άπειρα παιδιά, έχει ως πρώτο εχθρό τον χρόνο και μετά έρχονται οι έλλειψη παραστάσεων και η δεδομένη απειρία.

Ταλέντο υπάρχει, όμως αρκεί; Εδώ ο προπονητής της ομάδας κ. Σπύρος Φιλίππου είναι απόλυτος και ζητά εμπιστοσύνη, στήριξη και ώθηση με θετική ενέργεια στα νεαρά παιδιά της Δόξας.

 

Στην Πλαγιά για νίκη επιβίωσης

 

Στην προσεχή αναμέτρηση Πλαγιά – Δόξα ο κ. Φιλίππου έδωσε τον χαρακτήρα ορόσημο, ως αγώνα επιβίωσης και ζητά μόνο νίκη για βαθμολογική ανάσα.

Ο τρόπος της ήττας από τον Αγροτικό «πλήγωσε» άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι οι ανάγκες της κατηγορίας είναι δεδομένος.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, η επιλογή στήριξης των νέων παιδιών από τον κ. Φιλίππου είναι αυτή τη στιγμή ψήφος εμπιστοσύνης.