«ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ» ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Ο «Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» στις 8 Φεβρουαρίου γιορτάζει 4 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δράσης με εθελοντικές πράξεις καλοσύνης, αλληλεγγύης και προσφοράς.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο οργανώσαμε την πρωτότυπη δράση «Μοίρασε αγάπη» με στόχο να διαδώσουμε τις αξίες της καλοσύνης και της ανιδιοτελούς αγάπης. Οι εθελοντές και εθελόντριες του «Τοίχου» ετοιμάσαμε μια κάρτα στολισμένη με ένα χειροποίητο τριαντάφυλλο, την οποία σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε σε αυτοκίνητα για να κινητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν σε μια αλυσίδα αγάπης. Συγκεκριμένα, θέλουμε να τους παρακινήσουμε να προσφέρουν το τριαντάφυλλο σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, να δώσουν χαρά με μια πράξη καλοσύνης, να μοιράσουν αγάπη και να κάνουν όμορφη τη μέρα τους και τη μέρα των συνανθρώπων τους. Κι όλα αυτά γιατί πιστεύουμε ότι κάθε πράξη καλοσύνης μας ανταμείβει με θετικά συναισθήματα και μας υπενθυμίζει τις σημαντικές όψεις της ζωής: την προσφορά, την καλοσύνη και την αγάπη.

Θα θέλαμε με συγκίνηση να αναφερθούμε στην περσινή δράση «Για το τριαντάφυλλό σου» που οργανώσαμε με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας». Μια δράση εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο Μικρός πρίγκιπας», που στόχο είχε να μοιράσει το φως της γνώσης απλόχερα στις σχολικές βιβλιοθήκες της όμορφης Δράμας, καθώς και σε πολλές οικογένειες του Νομού μας. Ο απολογισμός της δράσης, στην οποία ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες, εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία ακόμα και συγγραφείς, ήταν η συλλογή και διανομή 2856 βιβλίων όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες. Εκατοντάδες δεκάδες δέματα γεμάτα βιβλία κατέφθασαν από Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Χαλκιδική, Σέρρες κι άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση κι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μια πρωτοφανή έκφραση αλληλεγγύης.

Με αφορμή τις επετειακές δράσεις τόσο της φετινής όσο και της περσινής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, τον καθένα ξεχωριστά, που τέσσερα ολόκληρα χρόνια στηρίζετε τις δράσεις του «Τοίχου της Καλοσύνης της Δράμας». Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε ενεργά στο να ταξιδέψει η ιδέα του «Τοίχου» και να μεταδοθούν οι αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης. Επιπλέον, αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη που έχετε συνδράμει με την αδιάκοπη κι ανιδιοτελή συμμετοχή και τη γενναιόδωρη προσφορά σας στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου: να καταφέρουμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας σε πάνω από 300 οικογένειες του Νομού Δράμας. Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς που μας βοηθάτε να διευρύνουμε τις δράσεις μας και να αντλούμε ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το έργο που μας έχετε εμπιστευτεί πάντα με σεβασμό στις τέσσερις βασικές αρχές μας: Αλληλεγγύη, Ανωνυμία, Ανθρωπιά, Ανιδιοτέλεια. Και το μεγαλύτερο ευχαριστώ για το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε: της ανθρωπιάς, της αγάπης, της καλοσύνης.

 

Με εκτίμηση,

Η εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Τηλ.: 6945233637 & 6981322003

e-mail: [email protected]

facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης-Δράμα

instagram: toixoskalosynhs_drama

twitter: WallofKindnessGR