Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από την Ηρωική Κάσο, με αφορμή την επέτειο του Ολοκαυτώματος, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.


«Οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε θεωρήσει ότι μπορεί να επιβουλεύεται ελληνική γη θα βρίσκει απέναντι του ομόθυμα τον ελληνισμό. Καμία παραχώρηση στην κυριαρχία μας. Θα είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά» δήλωσε χαρακτηριστικά, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.
Ανέφερε ότι το Ολοκαύτωμα είναι ζωντανό μνημείο, ένα στοιχείο μνήμης για όλο τον πολιτισμό, τονίζοντας ότι αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες.

«Πρώιμο σενάριο οι πρόωρες εκλογές» – Απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στη Δωδεκάνησο

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στη Δωδεκάνησο, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Η διάθεσή μου απέναντι στον τόπο μου είναι πρωτίστως να βοηθήσω από τη θέση που είμαι», ανέφερε, σημειώνοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία προοπτική να είναι υποψήφιος.
Τόνισε πάντως, ότι από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθεί, είτε πολιτική είτε ακαδημαϊκή ή άλλη δημόσια, θα βοηθήσει τον τόπο του.
Ερωτηθείς από την ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου για το εάν η κυβέρνηση σκέπτεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι είναι “πρώιμο ένα τέτοιο σενάριο”.

Πηγή: ertnews.gr