ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες!

Είναι γνωστό ότι ο αγώνας μας για τη δικαίωση των αδίκως τελειωθέντων προγόνων μας στον Πόντο και σε όλη τη Μικρά Ασία για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Με την επιμονή μας όμως είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθεί. Το οφείλουμε, είναι χρέος όλων ημών των επιγενόμενων.

Γνωρίζουμε την ιστορία μας. Υψηλού πατριωτικού φρονήματος ιστορικές προσωπικότητες, φάροι και σηματοδότες μας καθοδηγούν στην ευθύνη. Συνάμα όμως η ιστορία μας έχει να δείξει και Εφιάλτες, Κερκόπορτες, Πήλιους Γούσηδες…

Από αυτούς να φυλαγόμαστε.

Η Ελληνική Βουλή με νόμο τον Οκτώβριο του 2014 καθόρισε ως ποινικό αδίκημα την άρνηση των αναγνωρισμένων από αυτήν Γενοκτονιών. Δυστυχώς και σήμερα Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως άλλοι Δοσίλογοι, αρνούνται με διάφορα φληναφήματα τη Γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής. Και εδώ είναι η ευθύνη των προσφυγικών σωματείων. Οφείλουν να ζητήσουν την άρση της βουλευτικής ασυλίας των σύγχρονων ντόπιων Κουίσλιγκ.

Προσανατολισμένοι στον κοινό στόχο, ενωμένοι με μια φωνή μπορούμε, να τον επιτύχουμε, απομονώνοντας κάθε νεωτερίζουσα αναθεωρητική πομφόλυγα.

Κερί στη μνήμη των 353.000 ψυχών των προγόνων μας.

 

Με τη δέουσα τιμή

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Δράμας

Δημήτρης ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ