«Βροχή» οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης. Στον… λάκκο που πήγε να ανοίξει για να κατηγορήσει έναν αθώο, έπεσε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλονίζει τη Μεσαρά είναι η στάση του 27χρονου Ρουμάνου εργάτη να «δώσει» με πολλή ευκολία στην αστυνομία ένα άτομο με το οποίο το θύμα – ο 40χρονος κτηνοτρόφος Ν.Μ – είχε πρόσφατα διαπληκτιστεί.

Ακολούθησαν διαδοχικές καταθέσεις τόσο του νεαρού φερόμενου ως δράστη από τη Ρουμανία όσο και του ατόμου που ο αλλοδαπός υποδείκνυε στις διωκτικές Αρχές.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι ο 24χρονος Ρουμάνος και υπάλληλος του θύματος, έπεφτε σε αντιφάσεις, ενώ έδινε μια εικόνα για το συμβάν την οποία δεν ήταν λογικό να γνωρίζει, όπως τουλάχιστον την περιέγραψε.

Σε ό,τι αφορά το όπλο του εγκλήματος – το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό εάν έχει βρεθεί – ο δολοφόνος το πήρε από έναν συμπατριώτη του, ηλικίας 41 ετών.

Ο Ρουμάνος, ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε είπε ότι το θύμα τού χρωστούσε χρήματα, ενώ ήταν και επιθετικός απέναντί του.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (23.08.2021) στο σπίτι του 40χρονου κτηνοτρόφου Ν.Μ., στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Το θύμα, παλαιός γνώριμος της αστυνομίας, καθόταν στην αυλή όταν δέχτηκε τους μοιραίους πυροβολισμούς και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ίδιας του της κόρης.

Πηγή: newsit.gr