ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ 6ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 17.00, «Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ»)

Αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου η Δραμινή ομάδα υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», στις 17.00, την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο ΚΑΟΔ, μετά την περσινή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, με όνειρα και φιλοδοξίες και έχοντας υψηλούς στόχους. Η ομάδα επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα που ξεκινά και με τη βοήθεια του Δραμινού φίλαθλου κόσμου μπορεί να επιτύχει τον στόχο του πρωταθλητισμού και της ανόδου. Η προσπάθεια που γίνεται από διοίκηση, παίχτες και τεχνικό επιτελείο είναι ιδιαίτερα σοβαρή και αντάξια της ιστορίας του ΚΑΟΔ, ο οποίος στοχεύει στο να πρωταγωνιστήσει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Εκτός της Δραμινής ομάδας, στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν και οι εξής ομάδες: Βυζαντινός ΑΟ, ΑΣΑΑ Ζέφυρος, ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, Σταυρούπολη ΕΚ, ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης, ΑΟ Γαλάτιστας