ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ»

 

 • Ο α’ γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για τη Δραμινή ομάδα με παιχνίδια στα μέτρα των δυνατοτήτων της (Φίλιππος εντός, Άρης Νικαίας εκτός και Πυλαία εντός)

 

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τον Bianco Monte Δράμα 1986, καθώς διεξήχθησαν παιχνίδια κυπέλλου (θεσμός στον οποίο η ομάδα επέλεξε να μην συμμετάσχει) και το ενδιαφέρον όλων πλέον στρέφεται στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (8 Νοεμβρίου 2018, 18.00, κλειστό «Δ. Κραχτίδης»), όπου για την 9η αγωνιστική της Handball Premier οι Δραμινοί θα υποδεχτούν τον Φίλιππο Βέροιας.

Με το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής ανοίγει μια τριάδα αγώνων, μέχρι το τέλος του α’ γύρου και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών, στους οποίους ο Bianco Monte Δράμα 1986 αντιμετωπίζει ομάδες στα μέτρα των δυνατοτήτων του, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Έτσι, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας (16 Δεκεμβρίου) με τον Άρη Νικαίας και στη συνέχεια ο εντός έδρας αγώνα με την Πυλαία (22 Δεκεμβρίου). Στη συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπτεται για 3 εβδομάδες και ο β’ γύρος ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου.

Πέρα από το βαθμολογικό όφελος τα παιχνίδια που ακολουθούν θεωρούνται κρίσιμα και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς με την απόλυτη βαθμολογική συγκομιδή, στο καλύτερο ενδεχόμενο, ή έστω όσο μεγαλύτερη γίνεται, η Δραμινή ομάδα θα κοιτάει πλέον προς τις υψηλότερες θέσεις, έχοντας βάλει τις βάσεις για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της χρονιάς, την παραμονή στη Handball Premier.

Μάλιστα, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης έχουν αποδείξει ότι πέρα από την τριάδα των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (Ολυμπιακός / Ομ. Ξυνή, ΠΑΟΚ Βεργίνα TV και ΑΕΚ) και του τέταρτου Δούκα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες (εξαιρουμένου του Φοίβου Συκεών που έχει μείνει πίσω) έχουν μικρές διαφορές και τα παιχνίδια τους εξ αρχής να θεωρούνται ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα. Με βάση αυτό, δεν αποκλείεται η Δραμινή ομάδα να φτάσει ακόμη και στο 3 στα 3 στα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς κι έτσι ο πρώτος γύρος να την βρει στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος.

 

Η βαθμολογία (σε 8 αγ.)

 

 1. Ολυμπιακός / Ομ. Ξυνή 15
 2. ΠΑΟΚ Βεργίνα TV 14
 3. ΑΕΚ 14
 4. ΑΣΕ Δούκα 10
 5. ΑΕΣΧ Πυλαίας 8
 6. Διομήδης Άργους 7
 7. Αερωπός Έδεσσας 6
 8. Φίλιππος Βέροιας 6
 9. Bianco Monte Δράμα 1986 5
 10. Άρης Νικαίας 4
 11. ΧΑΝΘ 4
 12. Φοίβος Συκεών 1

*Εκκρεμεί η εκδίκαση του αγώνα Διομήδης Άργους – Φοίβος Συκεών