Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», από τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, το οποίο όμως δεν είχε ανάλογο κόσμο με αντίστοιχες εκδηλώσεις στο φουαγιέ, στο αίθριο και στον εξωτερικό χώρο.

Ο κ. Μαμσάκος παρουσίασε πάνω από 100 υποψήφιος για τις προσεχείς εκλογές, όμως από τα ονόματα απουσίαζαν πέντε εν ενεργεία στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα, για διαφορετικούς λόγους, δεν ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι οι (αλφαβητικά): Εφραιμίδης Γιάννης, Αντιδήμαρχος, Καλλινικίδης Λευτέρης, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Μουρβετίδης Μιχάλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιωτίδης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας, Τάσσου Μιχάλης, Αντιδήμαρχος.

Στην εκδήλωση παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό, μιλώντας με θερμά λόγια για τον πολιτικό και άνθρωπο Χριστόδουλο Μαμσάκο, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Από εν ενεργεία θεσμικούς εκπροσώπους της Δράμας παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης.

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, στην περίπου 20 λεπτών ομιλία του, αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι τώρα στη διοίκηση του Δήμου Δράμας, στους λόγους που θα είναι ξανά υποψήφιος, καθώς και στους στόχους για την επόμενη περίοδο.