ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Ο Β’ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

 

Μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Handball Premier με τον Bianco Monte Δράμα 1986 να αγωνίζεται εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 18.00, με τον Αερωπό Έδεσσας, για την 12η αγωνιστική και 1η του β’ γύρου. Η Δραμινή ομάδα έχει σαφώς δύσκολο έργο, καθώς ο Αερωπός βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τους 3 μεγάλους του αθλήματος. Στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Bianco Monte Δράμα 1986 είχε φτάσει πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας τελικά με 1 γκολ (21-22) από την ομάδα της Έδεσσας.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Δραμινή ομάδα δεν προχώρησε σε κάποια προσθήκη, καθώς κάποιες προσπάθειες που έγιναν δεν ευδοκίμησαν, ενώ ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν τα περιθώρια, καθώς το μπάτζετ είναι αυξημένο από την αρχή της χρονιάς, λόγω της παρουσίας 2 ξένων (Ντράσκιτς και Αντάμοβιτς) και του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Κ. Γουργούμη.

Στόχος της ομάδας παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής, η οποία επιτυγχάνεται αυτόματα με τον τερματισμό στην πρώτη οκτάδα, που σημαίνει την αποφυγή της διαδικασίας των play out. Στο τέλος του α’ γύρου ο Bianco Monte Δράμα 1986 βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Μεγάλο όπλο της Δραμινής ομάδας είναι το κλειστό «Δ. Κραχτίδης» και αυτό σχεδιάζεται να εκμεταλλευτεί και στο β’ γύρο. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια, με την ώθηση του κόσμου, οι παίχτες του Σάκη Βαλαβάνη είχαν απολογισμό εντός έδρας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Μάλιστα τα 2 αρνητικά αποτελέσματα προήλθαν από ομάδες που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις της βαθμολογίας, την πρωτοπόρο ΑΕΚ και τον 4ο Αερωπό.

Στον β’ γύρο της Handball Premier ο Bianco Monte Δράμα 1986 έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς εντός έδρας στοχεύει σε θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια με τον Άρη Νικαίας, το Διομήδη Άργους και τον Δούκα, ομάδες που έχουν πάνω – κάτω την ίδια δυναμική με τη Δραμινή ομάδα, ενώ τα εντός έδρας παιχνίδια του β’ γύρου συμπληρώνουν οι αγώνες με Ολυμπιακό / Ομ. Ξυνή και ΠΑΟΚ. Πάντως η παρουσία στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος για τον Bianco Monte Δράμα 1986 έχει ως προαπαιτούμενο και τις εκτός έδρας επιτυχίες, καθώς εκτός από Αερωπό Έδεσσας και ΑΕΚ, η Δραμινή ομάδα αντιμετωπίζει τους ουραγούς του πρωταθλήματος, Φίλιππο Βέροιας και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και 2 ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτήν, την Πυλαία και τον Φαίακα Κέρκυρας.