ΓΙΟΡΤΙΝΗ, ΜΑΓΙΚΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Με την μεγαλειώδη παρέλαση της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας, των Ξωτικών, των εθελοντών και όλων των συντελεστών δόθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου το σύνθημα για την έναρξη της φετινής 16ης Ονειρούπολης.

Γιορτινή, μαγική, λαμπερή, φωτεινή, παραμυθένια η μοναδική Ονειρούπολη, το πρώτο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα, κατακλύστηκε από την 1η μέρα της λειτουργίας της με χιλιάδες κόσμου.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 18:00 στην κεντρική σκηνή με τον τρελό χορό των Ξωτικών, τα οποία υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Ο Δήμαρχος της πόλης καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες καλώντας όλους τους φίλους της Ονειρούπολης να επικοινωνήσουν το φετινό μήνυμα «Η αγάπη όλα τα κινεί» και να καλέσουν με τη σειρά τους όλους τους φίλους τους να επισκεφτούν τη Δράμα και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, παραδίνοντας το κλειδί της πόλης στον Άγιο Βασίλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α και της οργανωτικής επιτροπής της Ονειρούπολης κ. Λευτέρης Καλλινικίδης καλωσόρισε με τη σειρά του όλον τον κόσμο λέγοντας «Καλώς ήρθατε και να είστε βέβαιοι ότι 35 μέρες θα ζήσετε το όνειρο, θα ζήσετε το παραμύθι».

Στη συνέχεια οι XANAZOO ανέβηκαν στο μαγικό χαλί, τραγούδησαν, χόρεψαν και ξεφάντωσαν στους ρυθμούς του Φαταούλα, του Σκαντζόχοιρου, της Καμήλας, του Αστακού και όλων των αγαπημένων τους τραγουδιών, ξεσηκώνοντας και παρασύροντας στο χορό τους όλα τα παιδιά.

Η τεράστια επισκεψιμότητα από την 1η κιόλας ημέρα των εκδηλώσεων της Ονειρούπολης επιβεβαιώνει ότι η φετινή ανανεωμένη Ονειρούπολη εμπλουτισμένη με δεκάδες νέες δράσεις είναι η πρωταγωνίστρια των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα.

Για το καθημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων της Ονειρούπολης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ονειρούπολης oneiroupoli.gr και στο fb Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Άη Βασίλη.