ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ» ΣΤΙΣ 18.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ

 

 

  • Επέστρεψαν από την Craiova με πρωτόγνωρες εμπειρίες τρία αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου – Η συνεργασία συνεχίζεται

 

 

Ξεκινάει ο β’ γύρος για το πρωτάθλημα της Handball Premier και ο Bianco Monte Δράμα 1986 αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», στις 18.00, τον Δούκα. Η Δραμινή ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον α’ γύρο στην 7η θέση έχοντας 10 βαθμούς (με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες) και πλέον στοχεύει αρχικά στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής και στη συνέχεια την όσο το δυνατόν υψηλότερη κατάταξη. Η ομάδα συνεχίζει χωρίς αλλαγές αυτή την προσπάθεια και θεωρείται βέβαιο ότι και στο β’ γύρο θα έχει κοντά της το δραμινό κοινό, όπως συνέβη στις μέχρι τώρα εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μετά τον εναρκτήριο παιχνίδι με το Δούκα, το πρόγραμμα του β’ γύρου για τον Bianco Monte Δράμα 1986 έχει ως εξής: Αερωπός (εκτός), Φοίβος (εντός), Διομήδης (εντός), Ολυμπιακός / Ομ. Ξυνή (εκτός), ΑΕΚ (εντός), ΧΑΝΘ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Φίλιππος (εκτός), Άρης Νικαίας (εντός) και Πυλαία (εκτός). Σε σχέση με τις ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, η Δραμινή ομάδα έχει να παίξει εντός με Φοίβο και Άρη Νικαίας και εκτός με Φίλιππο και ΧΑΝΘ. Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς στο μέσο της βαθμολογίας, ο Bianco Monte Δράμα 1986 έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας το Διομήδη και εκτός Αερωπό και Πυλαία.

 

Ταξίδι στην Craiova

 

Μια ακόμη όμορφη και εποικοδομητική εμπειρία τριών τμημάτων ανάπτυξης του Bianco Monte Δράμα 1986 στην Craiova έφτασε στο τέλος της. Τα παιδιά του Συλλόγου, οι προπονητές και οι συνοδοί βίωσαν την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της SCM CRAIOVA, της Ακαδημίας ENJOY SPORT και του Δήμου της Craiova, ενώ παράλληλα με τις αγωνιστικές δράσεις πέρασαν ένα καταπληκτικό τετραήμερο.

Παίχτηκαν 12 πολύ ενδιαφέροντα και πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια χρησιμότατα για τις ομάδες. Η τόσο ενδιαφέρουσα συνεργασία των δύο συλλόγων που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια συνεχίζεται ακόμη πιο οργανωμένα αφού επεκτείνεται και σε επίπεδο Δήμων. Η συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Bianco Monte Δράμα 1986 στο Δημαρχείο της Craiova ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο την συνεργασία, και στις 2-8/7/2019 οι Ρουμάνοι θα κατέβουν με ακόμη μια ομάδα της περιοχής ενώ η Γερμανική TUS Konigsdorf με τον υπεύθυνο ανάπτυξής της Marian Cirloganescu, που βρέθηκε στο meeting ξεκίνησε διαδικασίες συμμετοχής στα τουρνουά που πλέον θεσμοθετούνται. Ένα στις γιορτές των Χριστουγέννων στην Craiova, και ένα αρχές Ιουλίου στην Δράμα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Δραμινού Συλλόγου: «Φίλοι μας στην Craiova σας ευχαριστούμε θερμά όλους, συνεχίζουμε, ακόμη πιο οργανωμένα, προσφέροντας στα παιδιά μας ακόμη πιο όμορφες και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σας περιμένουμε το καλοκαίρι να ανταποδώσουμε την φιλοξενία».