Με απολυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλοξενία από τον Bianco Monte Δράμα 1986 95 Ρουμάνων αθλητών των αναπτυξιακών τμημάτων της SCM Craiova, προπονητών, καθώς και των συνοδών των παιδιών, κατά το χρονικό διάστημα 19 με 24 Αυγούστου 2022. Η επίσκεψη της ρουμανικής αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας που έχουν αναπτύξει εδώ και 5 χρόνια οι δύο ομάδες, με αντίστοιχες ανταλλαγές επισκέψεων σε ετήσια βάση. Σε αυτό το πλαίσιο, προβλέπεται μετάβαση της Δραμινής ομάδας στη Ρουμανία από τη 1 έως τις 6 Ιανουαρίου του 2023 για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών στην Κραϊόβα.

Οι 52 αθλητές από τα ηλικιακά τμήματα Παίδων, Κορασίων και Παγκορασίδων της SCM Craiova είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Bianco Monte Δράμα 1986 στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», ενώ παράλληλα όλα τα παιδιά ανέπτυξαν αθλητικούς δεσμούς και γνώρισαν μια διαφορετική κουλτούρα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της η ρουμανική αποστολή πραγματοποίησε πλήθος επισκέψεων στην πόλη της Δράμας, αλλά και σε παραλίες της γειτονικής Καβάλας.

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου με την απονομή των κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες, καθώς και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές. Αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στους προπονητές της SCM Craiova. Ο Γενικός Αρχηγός του Bianco Monte Δράμα 1986 κ. Κώστας Παγωνίδης ευχαρίστησε τη ρουμάνικη αποστολή για την παρουσία της στη Δράμα και ευχήθηκε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο ταξίδι στην αρχή του νέου έτους.

Τα κύπελλα απένειμε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κα Αναστασία Τόλιου, η οποία παραβρέθηκε στην τελετή λήξης. Η κα Τόλιου συνεχάρη και τις δύο ομάδες για τη συνεργασία τους και ευχήθηκε στους Ρουμάνους αθλητές και συνοδούς καλή επιστροφή στη χώρα τους.