ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ 3-2-2020 (17.00, LIVE ERT SPORTS) ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

  • Οικονομική «ασφυξία» στην ΠΑΕ – Αγώνας για το χαμένο… ευρώ
  • Αλλαγές στο ρόστερ – Αποχώρησαν Αργυρόπουλος – Οικονόμου, σε εκκρεμότητα οι ξένοι
  • «Επιστροφή» Μαρκόφσκι – Ιωαννίδη – Βιτλή ως αντίπαλοι
  • Κοπή βασιλόπιτας του Γ.Σ. Δόξα το Σάββατο 1-2-2020 στο Ωδείο
  • Νέο αίμα από Κ19 στην ΠΑΕ

 

Την άλλη όψη του φεγγαριού ζουν και βιώνουν στην ΠΑΕ Δόξα, αφού οι παροχές και η διάθεση οικονομικών πόρων έφυγαν μαζί με την αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου και τώρα η μάχη του ευρώ σε πραγματικά μεγέθη είναι γεγονός.

Προέχει η συνέπεια και η χρηστή διαχείριση για τους εθελοντές που ανέλαβαν βαρύ φορτίο. Τόσο ο κ. Χατζηελευθερίου όσο και ο κ. Πιτσόγλου ούτε οικονομικοί παράγοντες του τόπου είναι ούτε τέτοια δυνατότητα έχουν να διευθύνουν μια ΠΑΕ. Απομένει το φιλότιμο και ο… «πατριωτισμός» των Δοξαίων για την ομαλή λειτουργία στην ΠΑΕ. Έτσι οι προτεραιότητες είναι η συνέπεια σε ΙΚΑ – Εφορία και οι καταβολές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Δόξα vs Απόλλων Σμύρνης: Η μάχη της Δευτέρας

 

Παλαιά γνώριμα τα δύο συγκροτήματα στην αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και στον Απόλλωνα Σμύρνης (17.00, Live ERT SPORTS), αφού υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις σε Α’ Εθνική (κυρίως), αλλά και στη Β’ Εθνική.

Το συγκρότημα της Ριζούπολης θεωρείται με την παρουσία του κ. Μονεμβασιώτη ως το πιο ακριβό ρόστερ και με τον κ. Τεννέ τώρα στον πάγκο, έχοντας 27 βαθμούς, θα έρθει στην πόλη μας για τη νίκη.

Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε αυτή στη Λάρισα, για το στρατόπεδο της Δόξας έχει σημάνει κυριολεκτικά συναγερμό και πρακτικά και ψυχολογικά. Ο Κώστας Βασιλακάκης καλείται να δώσει κίνητρα και θέληση στους παίκτες του έτσι ώστε τη Δευτέρα να δώσουν «απαντήσεις» εντός γηπέδου.

Υποδεχόμενοι τον «ακριβό» Απόλλωνα (στο παιχνίδι του α’ γύρου οι δύο ομάδες ήρθαν 1-1), οι παίκτες της Δόξας θέλουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Στα αγωνιστικά, εντάχθηκε ο Λίτσκας στο δυναμικό της ομάδας, ενώ «αναβαθμίζονται» οι νεαροί παίκτες από την Κ19 Γεωργιάδης, Ιορδανίδης και Θεοδοσιάδης (πορτιέρο).