Την προηγούμενη φορά όταν συνάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο τα 29 παιδιά από το δομή παιδικής προστασίας «Παιδόπολη Αγιος Ανδρέας», δίνοντάς τους μπάλες να παίξουν ποδόσφαιρο, ένα από τα παιδάκια εντυπωσιασμένο από το Προεδρικό και τους κήπους του, την πλησίασε και την ρώτησε: «Εσείς κυρία μου εδώ εργάζεστε και τι δουλειά κάνετε ακριβώς», ενώ ένα άλλο διερωτήθηκε ποιος μένει σε αυτό το Μέγαρο για να δώσει μόνο του την απάντηση «μάλλον κάποιος πολύ πλούσιος».

Αυτή η αμεσότητα με τα πιτσιρίκια που έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίστηκε και στη Δράμα, όπου την περίμεναν εκπλήξεις. Οπως για παράδειγμα την αντίδραση ενός αγοριού που της χάρισε ένα κόσμημα, αλλά και μια φωτογραφία του πατέρα της που δεν είχε ξαναδεί: «Είστε πολύ νέα, κυρία Πρόεδρε» της είπε μόλις την συνάντησε, ο μόλις επτά ετών Κωνσταντίνος.

Είχε, βλέπετε, ο πιτσιρίκος αναλάβει μια μεγάλη αποστολή και ευθύνη: Να προσφέρει ως δώρο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα παραδοσιακό κόσμημα εκ μέρους του Συλλόγου Εβριτών Νομού Δράμας. Όταν ήρθε η ώρα όμως να την πλησιάσει ο μικρός Κωνσταντίνος δεν έκρυψε την έκπληξή του και την αμηχανία και αναφώνησε το «είστε πολύ νέα, κυρία Πρόεδρε».

Πηγή: in.gr