Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας κ. Αθανάσιου Σέρτη αποφασίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας – στάσης – στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών επί της οδού Αγίας Βαρβάρας από διασταύρωση με οδό Καστρινού έως τους φωτεινούς σηματοδότες της Πλατείας Ταξιαρχίας (Αρχοντικό Τζίμα) και για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από το Σάββατο 09-07-2022 και  ώρα 07:00 έως την Κυριακή 10-07-2022 και ώρα 19:00. Στις ανωτέρω οδούς θα εκτελεστούν προγραμματισμένα έργα φυσικού αερίου από την ανάδοχη εταιρεία «ΑΚΤΩΡ ΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ».

O ανάδοχος του έργου, δια του αρμοδίου μηχανικού είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα   τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.