Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ είχε νοσήσει ξανά τον Νοέμβριο του 2020, ενώ βρέθηκε και πάλι θετικός επιστρέφοντας από την πατρίδα του

Ο Εβγέν Σάκχοφ νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό μέσα σε διάστημα πέντε μηνών! Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός και τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε υπήρξαν αρκετά κρούσματα στην Ενωση, διαγνώστηκε εκ νέου με Covid-19 επιστρέφοντας από την πατρίδα του. Ο Σάκχοφ είχε μεταβεί στην Ουκρανία για να δει την οικογένειά του την οποία έχει αποχωριστεί τον τελευταίο χρόνο, γυρίζοντας στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος είχε δέκατα και βήχα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα βρισκόταν σε απομόνωση, ενώ δεν είχε επαφή με άλλους συμπαίκτες του ή μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης. Πλέον βρίσκεται σε καραντίνα τουλάχιστον επτά ημερών και είναι βέβαιο ότι θα χάσει όχι μόνο το κυριακάτικο (4/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που είναι την ερχόμενη Τετάρτη (7/4).

Πηγή: Ethnos.gr