Την ώρα που ο κορονοϊός “θερίζει” σε ολόκληρη τη χώρα, κάποιοι αδιαφορούν και εγκληματούν. 18χρονη στη Θεσσαλονίκη έκανε πάρτι στο σπίτι της και συνελήφθη. Στα Χανιά το πάρτι γενεθλίων στήθηκε σε μαγαζί…

Είχαν τα γενέθλιά τους και αποφάσισαν να το γιορτάσουν όπως παλιά. Τα όσα έγιναν σε Χανιά και Θεσσαλονίκη προκαλούν συζητήσεις. Τα πάρτι άναψαν για τα καλά…

Στη σύλληψη μιας 18χρονης κοπέλας προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη διότι διοργάνωσε πάρτι γενέθλιων, παρά τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν μετά από καταγγελία στο σπίτι της 18χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εκεί διαπιστώθηκε πως στο πάρτι συμμετείχαν άλλα επτά άτομα.  Σε βάρος της συλληφθείσας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια της εκδήλωσης, ενώ σε βάρος των άλλων επτά ατόμων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας.

Εν τω μεταξύ πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε πολίτη στα Χανιά που οργάνωσε την Παρασκευή γιορτή γενεθλίων 10 ατόμων σε μαγαζί, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων. Ένα ακόμη πρόστιμο αυτή τη φορά 5.000 ευρώ βεβαιώθηκε σε καφενείο σε περιοχή του Ρεθύμνου καθώς άνοιξε παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: newsit.gr