ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020

 

 

Πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασής του για το 2020, το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας έκοψε τη βαιλόπιτά του για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του σώματος κ. Ανδρέας Χαραλαμπίδης και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έδωσαν τις ευχές τους τόσο σε προσωπικό επίπεδο στους συναδέλφους τους όσο και συνολικά για το Δήμο Δράμας και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις αποφάσεις που θα λάβει τη νέα χρονιά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σχεδόν κάθε Δημοτικός Σύμβουλος, λαμβάνοντας το λόγο, εξέφραζε τις ευχές του για το 2020.

Στην αρχή, κόπηκε από τον Δήμαρχο κ. Μαμσάκο η βασιλόπιτα για τις δημοτικές παρατάξεις και τυχερός ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Χαραλαμπίδης, στο κομμάτι του οποίου ήταν το φλουρί. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Χαραλαμπίδης, δια του Προέδρου, τυχεροί είναι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν πιτάκια στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου. Τυχερός αυτή τη φορά ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Project Δράμα 2020» κ. Γερβάσης Γεωργιάδης.

Τόσο ο κ. Χαραλαμπίδης όσο και ο κ. Γεωργιάδης έλαβαν από τον κ. Μαμσάκο συμβολικά δώρα.