ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ: Α) ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Β) ΝΑ «ΠΕΡΑΣΕΙ» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 10+10 ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

 

 

Ο μήνας που διανύουμε είναι ο πιο καθοριστικός για τις επαγγελματικές ομάδες αφού ουσιαστικά είναι ο μήνας των αποφάσεων για διοικητικο-αγωνιστικό σχεδιασμό όλων των κατηγοριών, πάντα όμως αναλογικά.

Στη Δόξα κυοφορείται ένας ενθουσιασμός για την όποια πιθανή άνοδο της ομάδας στη Super League μέσω της παρέμβασης που επιδιώκει ο Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης με το σχέδιο του.

Ένα σχέδιο που θέλει για φέτος, 2018-2019, εάν πρωτάθλημα «γέφυρα» με ομάδας 10+10 και εξασφάλιση Bonus μέσω ΕΡΤ, κάτι που κρίνεται θετικό. Όμως ο χρόνος περνά και οι ΠΑΕ της Super League δεν είναι οι πιο πολλές θετικές στο σχεδιασμό Βασιλειάδη με τη ΓΣ της ΕΠΟ (29/6/2018) να είναι καταλυτική.

Ο κ. Μπύρος επιδιώκει την άνοδο της ομάδας και την ένταξη στο σχέδιο Βασιλειάδη, κάτι που είναι μέγιστη επιτυχία και για την ομάδα και για τον ίδιο προσωπικά.

Η εφημερίδας μας εύχεται κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό και με τον εορτασμό των 100 χρόνων, όμως η ρεαλιστική προσέγγιση των δεδομένων και των ζητουμένων περιορίζει τον πηγαίο ενθουσιασμό.

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα, φτάσαμε στα μέσα του Ιούνη και εδώ κάπου η επανεκκίνηση των Μαυραετών είναι επιβεβλημένη.

Απόλυτος κυρίαρχος της φιλοσοφίας και των ανθρώπων για τη νέα περίοδο είναι ο ίδιος ο Μεγαλομέτοχος, αφού ουσιαστικά είχε και την οικονομική επιβάρυνση έως τώρα και φυσικά θα την έχει και στη συνέχεια. Τα δεδομένα της όποιας συμμετοχής στη Super League (για τη στήλη) είναι περιορισμένα, οπότε η έναρξη του σχεδιασμού πρέπει να λάβει μια αρχή και η Δευτέρα 18/6/2018 είναι η ημέρα έναρξης της νέας περιόδου.

Όσο για τα πρόσωπα της νέας περιόδου εδώ οι επαφές του ίδιου του κ. Μπύρου είναι πολλές και πολυεπίπεδες έως να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα της γνωστοποίησης για στελέχωση τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό.

 

Αγωγή από τη Football League για 16,8 εκ. από τη Super League

 

Σε μετωπική κόντρα ήρθαν οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες για ποσά από το 2009 έως σήμερα που δεν αποδόθηκαν από τη Super League στη δεύτερη κατηγορία.

 

Προς εκλογές ο Ερασιτέχνης

 

Για την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, είναι προγραμματισμένη η ετήσια Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα και ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η διερεύνηση και καθορισμός ημερομηνιών για τέλεση αρχαιρεσιών στο Σύλλογο.