Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α Δ. ΔΡΑΜΑΣ & ΚΔΑΠμεΑ Δ. ΔΡΑΜΑΣ

Ύψιστη προτεραιότητα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» που υλοποιείται από την ΔΕΚΠΟΤΑ Δ. Δράμας, αποτελούσε και αποτελεί η ασφάλεια των ωφελούμενων-εξυπηρετούμενων και του προσωπικού που απασχολείται στο κέντρο.

Το ΚΔΑΠμεΑ Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» της ΔΕΚΠΟΤΑ είναι η μοναδική δομή που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα με την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου επαναλειτουργίας των δομών ΚΔΑΠμεΑ. Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, η ομάδα προσωπικού της δομής ήταν δίπλα στις οικογένειες όλων των ωφελούμενων αξιοποιώντας τις εφαρμογές της ασύγχρονης επικοινωνίας. Επίσης, το ημερήσιο πρόγραμμα απασχόλησης προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα ασφάλειας και προστασίας από τον COVID-19 από την πρώτη στιγμή και εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα για την υγιεινή και ασφάλεια όλων με τη μέγιστη σχολαστικότητα.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε πρωταγωνιστές στον αγώνα προστασίας της ατομικής υγιεινής και της δημόσιας υγείας. Η ΔΕΚΠΟΤΑ παραμένει ενεργά και δυναμικά παρούσα κάνοντας ό,τι επιβάλλεται αλλά και ακόμη περισσότερο σε ευαίσθητους και ευάλωτους χώρους εργασίας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία που εξυπηρετεί καθημερινά, καταβάλει καθημερινά προσπάθειες για να νιώθουμε όλοι ασφαλείς.

Ελπίζουμε να παραμείνουμε υγιείς και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις ουσιαστικές και ποιοτικές υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρία.

 

Ο Πρόεδρος

Ελευθέριος Καλλινικίδης