Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Δράμας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο «AYA», με κύρια χαρακτηριστικά την αμεσότητα, τον διάλογο και το χιούμορ. Ο ιδιαίτερα δημοφιλής συγγραφέας κ. Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το νέο του βιβλίο «Δούρειος Ίππος», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διόπτρα». Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό μυθιστόρημα, με καταιγιστική δράση και κεντρική πρωταγωνίστρια την Ισιδώρα. Το βιβλίο «ταξιδεύει» τον αναγνώστη από την Ισπανία, στην Αθήνα, στη Σμύρνη, στη Σάμο και στους Λειψούς, μυώντας το κοινό στον κόσμο των κατασκόπων, με μια ιστορία όπου η εμπιστοσύνη, η προδοσία, τα μυστικά και ο έρωτας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Βασίλη Γιαννόπουλο, Αντιστράτηγο ε.α. και πρώην Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου, γνωστό για την κατασκοπευτική του δράση, ο οποίος αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του συγγραφέα για την ιστορία που αναπτύσσει στο βιβλίο «Δούρειος Ίππος». Βέβαια, όπως διευκρίνισε ο κ. Κώστας Κρομμύδας, το βιβλίο δεν αφηγείται συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά ανήκει στο φάσμα της μυθοπλασίας.

Τον συγγραφέα προλόγισε η κα Μαρία Ζαχοπούλου, η οποία μίλησε και για το περιεχόμενο του βιβλίου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την από στήθους ομιλία της. Με ζωντάνια και γλαφυρότητα η κα Ζαχοπούλου κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού για το βιβλίο, ενώ παρουσίασε και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του συγγραφέα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κα Αναστασία Τόλιου, η οποία καλωσόρισε τον κ. Κρομμύδα στη Δράμα. Στη βιβλιοπαρουσίαση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο συγγραφέας κ. Κρομμύδας συνομίλησε με το κοινό, υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του και είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα εξαιρετικά δραμινά κρασιά.