Μετα απο πολλά-πολλά χρόνια καθαρίστηκε επιτέλους το πάρκινγκ του Διοικητηρίου Δράμας για το οποίο υπεύθυνη είναι η Π.Ε. Δράμας.

Προκλήθηκε ευχάριστη αίσθηση από τη σημερινή εικόνα και παράλληλα θετικά σχόλια για την ηγεσία της Π.Ε. Δράμας.

Η περιοχή περιμετρικά του Διοικητηρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής έχει αρχίσει να αλλάζει με το κλάδεμα και τον καθαρισμό των δένδρων, τη μεταφορά σε διάφορα σημεία των μαρμάρινων όγκων καθώς και τον καθαρισμό αυτών, την ανάπλαση των πεζοδρομίων και άλλων εργασιών που ήδη εκτελούνται.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα διορθώσουν παθογένειες του παρελθόντος, καθώς και διευθετήσεις που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει, πολλά χρόνια πριν.

Τέλος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εργασία… συν” το οποίο θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Πέμπτη έχει ξεκινήσει διαδικασία νομιμοποίησης του κτηρίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενεργειακή αναβάθμιση, κάτι που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τόσο των υπαλλήλων όσο και των εξυπηρετούμενων στις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες πολιτών και θα ανακουφίσει από τα δημόσια έξοδα το σύνολο της Δραμινής κοινωνίας.


Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε:

“Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και να διορθώσουμε. Συνεχίζουμε με όρεξη, κέφι και μεράκι να ομορφύνουμε πολυσύχναστους και επισκέψιμους χώρους που είναι συνυφασμένοι με την καθημερινότητα των Δραμινών πολιτών αλλά και των επισκεπτών στην Π.Ε. Δράμας”.